Ik heb wederom een mooie felicitatie kaart gemaakt om te schenken, zodat het gestuurd kan worden aan de prachtige vrijwilligers overal. Ik heb weer met het mooie stans alfabet en die is echt een die je moet hebben, want het is zo veelzijdig. Ik heb een basiskaart gebruikt in de kleur pretty peacock en ik heb het gecombineerd met het Whale of a time design papier. Ik heb de letters HOERA gestanst uit wit en dus als negatief gebruikt. Ik ze ook gestanst uit pretty peacock. Ik heb de stempelset ‘kaartje van mij’ gebruikt voor de tekst.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery