De inspiratie voor deze kaart komt uit de catalogus. In stempel termen noemen we dat een ‘case’ (copy and share everything). De catalogus is een grote inspiratiebron en als ik het niet meer weet, dan blader ik even erdoor en dan heb ik zeker iets gevonden. Deze kaart heb ik gemaakt met een inmiddels toch zeer favoriete bundel namelijk de ‘love of leaves’. Dit is een stempelset met bijbehorende stansen. De bladeren heb ik gestanst in de geborsteld metaalfolie. Dat geeft een heel sjieke uitstraling.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery