Het is herfst en we zijn nog lang niet van het virus af, dus de handgel kom je nog overal tegen. Ik heb dus een leuk cadeautje gemaakt passend in de tijd van nu en met een prachtig herfstthema. Het is een heel makkelijk doosje om te maken zeker vanwege het bijpassende papier en de bijpassende pons. Dat is het geweldige aan Stampin up. alles is op elkaar afgestemd en de kleuren zijn prachtig coördinerend.

Afmetingen:
Kaartkarton: x 6-1/4 inch of 18 x 16 cm
Rillen lange zijde: 1-1/8, 5-1/4, 6-3/8 inch of 3 – 13,5 – 16,5 cm
Rillen korte zijde: 1-3/4, 2-7/8, 4-5/8, 5-3/4 inch of 4,5 – 7,5 – 12 – 15 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery