Vandaag laat ik een kaart zien die ik heb gemaakt met een hele mooie stempelset die het afgelopen voorjaar is uitgekomen. Ik vind het nog steeds een prachtige set en ik was even mijn stempelsets aan het inventariseren toen ik het weer tegen kwam. De basiskaart is in mint macaron en daarop een laag van pretty peacock, die ik heb geembosst met de tasteful textile embossing folder. Ik heb gestempeld in de kleuren just jade, daffodil delight, mint macaron en pretty peacock. De tekst heb ik uit de stempelset ‘Kaartje van mij’ gehaald.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery