Ik heb een heel klein doosje gemaakt en ik vind het geweldig om zulke mini presentjes te maken. In onze collectie zitten genoeg mooie kerst papierblokken om een verscheidenheid aan doosjes te maken. Ik heb nu de collectie winterpracht gebruikt en die is zo prachtig; dat heb ik vast al een keer gezegd, maar ik vind het gewoon geweldig. Ik heb de embossingfolder en de glitterstenen niet gebruikt, maar die krijg je in dit produktpakket ook.

Afmetingen:
Papier: 6-1/2 x 5-1/4 inch of 17 x 14 cm
Rillen lange zijde: 1-1/2, 3, 4-1/2, 6 inch of 4 – 8 – 12 – 16 cm
Rillen korte zijde: 1-1/2, 3, 4-1/2 inch of 4 – 8 – 12 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery