Wederom is voor mij de tijd aangebroken om weer felicitatiekaarten te maken voor de vrijwilligers van mijn werk. Dat is zo een dankbare taak en zo worden mijn kaarten toch nog gebruikt voor een goed doel. De alfabet stansen van de ‘playful alphabet dies’ set, spelen hier de hoofdrol. Ze zijn echt geweldig en het is heel makkelijk om een grote impact te maken. Ik heb de kleur blackberry bliss gebruikt, een diep paars/bordeaux kleur en het combineert prachtig met wit.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery