Voor iemand die een dierbare is verloren heb ik deze kaart gemaakt. Het moest niet te verdrietig worden en moest rust uitstralen. Ik heb dus gekozen voor herfstachtige kleuren, die passen bij de tijd van het jaar. Ik heb hiervoor de ‘natuurlijk voor altijd’ stempelbundel gebruikt, die komt in combinatie met een stansenset. Dit is een absolute must-have. Deze set doe ik ook niet meer weg. De tekst komt uit stempelset ‘kaartje van mij’ Ik heb als basiskaart crumb cake gebruikt. en daarboven een mat van very vanilla.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery