Deze kaart heb ik gemaakt voor de mini catalogus swap van de Pootlers. Ja wij doen regelmatig een swap en daar doet bijna iedereen aan me. Het is een superleuke manier om inspiratie op te doen, want je maakt en verstuurt 6 kaarten, maar krijgt er ook 6 terug. Echt geweldig om te doen. Iedereen kan meedoen; het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderd; iedereen maakt zulke mooie dingen. Wil je ook deel uitmaken van ons prachtige team, stuur mij een bericht en ik leg je uit hoe het kan. Volgende week zie je de kaarten die ik heb gekregen.

Voor deze kaart heb ik de Love of leaves bundel gebruikt, eigenlijk mijn topfavoriet uit de mini catalogus. Ook de teksten in de stempelset zijn goed te gebruiken. Ik heb met echte herfstkleuren gewerkt en ik heb het gecombineerd met gilded autumn speciaal design papier.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery