Ik heb deze kaart gemaakt voor een uitdaging van ons team. Het was een kleuren uitdaging en de kleuren die we mochten gebruiken zijn: cherry cobbler, pool party en crumb cake. Ik heb er een kerstkaart mee gemaakt. Het zijn natuurlijk ongewone kleuren voor een kerstkaart, maar ik ben wel heel erg tevreden met het resultaat. Ik heb de winter snow embossing folder gebruikt op de poolparty cardstock (kaartkarton). De basis is in cherry cobbler. De tekst heb ik gehaald uit Poinsettia petals en slechts een gedeelte van de tekst, merry christmas.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery