Vorige week liet ik mijn bijdrage zien aan de swap en hoe ik het gemaakt had. Ik laat nu de prachtige kaarten zien die ik heb gekregen van de andere pootlers die meededen in de swap. Uiteraard deden er veel meer mensen mee maar ik kreeg natuurlijk 6 prachtige creaties en nog eentje extra van onze teamleider. Alles dat zij hebben gebruikt in hun creaties kan je bij mij bestellen. Stuur mij dus een mail, als je ergens vragen over hebt of een bestelling wil plaatsen. hillery@athillerys.nl.

Karen: donemarkpapercrafts.com
Jannie Belen: knutselfrutselen.blogspot.nl
Tracy Walkden: whinberrywhispers.wordpress.com
Ivy(Yvonne) Whittmer
Samantha Bretherick
Norma Twomey
Sam Hammond-Donald

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery