Hier een simpele kaart gemaakt met de stempelset Hooray to you uit de starters brochure. deze stempel heb ik in cherry cobbler gestempeld. Ik heb ook de achtergrondstempel Drybrush gebruikt. Die heb ik gestempeld in de kleur pool party een groen blauwe kleur. Als basiskaart heb ik crumbcake gebruikt een neutrale beige kleur.
Dit is een echte beginnerskaart, dus ben je nieuwe in de stempelhobby is dit de ideale kaart.

Wil je de beginnersbrochure ontvangen, stuur mij een mail op onderstaand emailadres.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery