De serie die ik hier heb gebruikt is vanaf morgen verkrijgbaar. Het bestaat uit 2 stempelsets, een voor kerst en een voor meer algemene feestelijke gelegenheden. Er zit ook een set stansen bij en een prachtig blok designer papier. Ik heb voor deze kaart het dsp gebruikt en gecombineerd met de feestelijke stempelset. Ik heb een kaartbasis van in sahara sand gebruikt, een soort taupe/zand kleur. Ik heb de stans gebruikt en de blaadjes die daaruit komen ook gebruikt. Een superkaart vind ik zelf en zeer snel gemaakt omdat de stansen al het werk voor je doen.

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery