Ik koop niet zo vaak Halloween papier, omdat we hier niet zo fanatiek Halloween vieren. Dit designpapier is echter zo mooi dat ik het niet kon laten liggen. Het zijn hele mooie kleuren gecombineerd en daarom heb ik het gekocht. Ik heb er nu een mooi cadeau doosje mee gemaakt, dat perfect geschikt is voor kleine Sinterklaascadeaus of kerstpresentjes. Ik heb het gecombineerd met de little threats stempelset en de postzegelpons.

Afmetingen:
Dsp: 11-1/2 x 6-1/2 inch of 29 x 16 cm
Rillen lange zijde: 4, 5-1/2, 9-1/2, 11 inch of 10 – 14 – 24 – 28 cm
Rillen korte zijde: 1-1/2, papier draaien 5-1/2 inch of 4 papier keren 14 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery