In november hebben we een serie uit de nieuwe minicatalogus die in januari uitkomt. Het is dus al in november te koop en er zit ook een kerst stempelset erbij als je die nog voor dit jaar wilt hebben. Ik heb voor deze kaart een witte basis gebruikt, namelijk whisper white en het gele dessin papier is uit de World of Good speciaal dessin papier blok, heel mooi papier met een reisthema.
Ik heb witte embossingpoeder gebruikt op vellum en dat ingekleurd met bumblebee inkt en wink of stella, glitterpen. Wel goed laten drogen daarna.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery