Met de feestdagen op komst, kan je niet genoeg kleine cadeautjes in huis hebben. Dit doosje heb ik een aantal jaar geleden gemaakt met de enveloppen ponsbord, maar die wordt niet meer verkocht. Dat zal mij niet tegenhouden om weer een zelfde soort doosje te maken. Ik heb het met heel mooi papier gemaakt dat gebaseerd is op vloeren, tegels en andere interieur motieven. Echt prachtig. Het is ook een heel groot pak met heel veel papier, dus je kan er even mee voort.

Afmetingen:
Papier: 6-3/4 x 5 inch of 17 x 12,5 cm
Rillen lange zijde: 1, 3, 4, 6 inch of 2,5 – 7,5 – 10 – 15 cm
Rillen korte zijde: 1 en 4 inch of 2,5 en 10 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery