Hebben jullie alle kaarten al klaar voor kerst? Ik heb zo het vermoeden dat er dit jaar meer kaarten verstuurd zullen worden dan voorgaande jaren. We kunnen minder bij elkaar zijn en dus gaan we kaarten sturen. Ik heb heen eenvoudige kaart gemaakt met de set waarmee we dit weekend ook de bloghop hebben gedaan. Dit keer heb ik de andere stempelsetl van de set gebruikt namelijk de Curvy Christmas stempelset. Ik heb de strik gestempeld en met Wink of Stella ingekleurd om een glitterig waterverf effect te creëren. De tekst heb ik gestempeld op een stand uit de Gestikte stansen, maar uiteraard kun je hier ook een stuk wit kaartkarton gebruiken die je op de maat knipt.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,
x
Hillery