Ik heb nu een vensterdoos gemaakt en dat is natuurlijk iets ingewikkelder dan een gewone doos. Ik heb het gemaakt met het mooie herfstpapier, Guilded Autumn, waarvan ik bijna een heel pak al op gebruikt heb. Ik vind het dus heel mooi zoals je begrijpt. Ik heb met de Love of Leaves bundel, die ik ook prachtig vind. Ik hoop dat het nog lang beschikbaar blijft. De doos zelf is redelijk basic, maar het stansen van het deksel en met een transparant vel. Uiteraard heb ik alles gestanst met de mooi Stans-en embossmachine van Stampin’Up.

Afmetingen:
Kaartkarton: 8 x 11-1/2 inch of 20,5 x 29 cm
Rillen lange zijde: 1-1/2, 5, 6-1/2, 10 of 4 – 12,5 – 16,5 – 25 cm
Rillen korte zijde: 1-1/2 en 6-1/2 inch of 4 en 16,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,
x
Hillery