Nog iets meer dan een maand en we vieren weer met z’n allen kerstfeest 2020. Het zal voor veel van ons een kerst worden om nooit te vergeten. Ik heb ook zomaar het gevoel dat er meer kaarten verstuurd zullen worden dit jaar dan voorgaande jaren.
Deze kaart heb ik gemaakt met de Christmas Gleaming stempelset en de bijpassende ponzen. Dit is echt een set die je elk jaar uit de kast kan halen . Ik heb het gecombineerd met het Plaid Tidings papier, maar dat kan met elk dessin papier dat je hebt.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,
x
Hillery