In de januari tot juni minicatalogus is er een luciferdoosje te koop. Die kan je kant en klaar kopen en dan bekleden. Je kan ze ook zelf maken en dat is precies wat ik heb gedaan. Een prachtige doos doordat ik mooi papier en andere materialen en goed gereedschap heb gebruikt.

Afmetingen:
Kaartkarton 7 x 5-1/2 inch of 18 x 14 cm
Rillen lange zijde: 1-1/2 en 5-1/2 inch of 4 en 14 cm
Rillen korte zijde: 1-1/2 en 4 inch of 4 en 10 cm
Dessin papier: 9 x 4 inch of 23 x 10 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-82195052. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. De betaling gaat dan rechtstreeks via Paypal (https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/personal) of met een creditcard.

Groetjes,
x
Hillery