Dit idee heb ik van Sam (Pootles). Ik kreeg dit toegestuurd als cadeautje en vond het zo leuk dat ik het moest namaken (casen: copy and share everything). Het is zo simpel en je hebt er een minimum aan spullen voor nodig. Ik heb het gratis Oh so Ombre papier gebruikt die je krijgt bij € 60,- besteding. Ik heb de hartjes pons gebruikt omdat toen ik het maakte Valentijnsdag nog niet voorbij was. Dit cadeau kan je voor elke gelegenheid gebruiken.

Afmetingen:
Dsp: 6 x 6 inch of 15 x 15 cm
Voor de werkwijze zie filmpje en let er goed op dat je niet de fout maakt die ik maak. Ik heb in de video eerst op 2 inch (5 cm) gerild, maar dat moet zijn 2-1/2 inch (6,5 cm) .

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-82195052. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. De betaling gaat dan rechtstreeks via Paypal (https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/personal) of met een creditcard.

Groetjes,
x
Hillery