De afgelopen dagen hebben we prachtig weer gehad; echt niets om te klagen. De zon schijnt, de bloemen bloeien. In mijn voortuin heb ik azaleas en die staan prachtig in bloei. De campanulas zijn nog niet helemaal in bloei, maar ze komen wel hoor. Deze kaart is ook gemaakt met een serie vol bloemen, de Best dressed dsp. Ik vind het papier zo mooi uit deze serie, vooral de zijde met bloemen. De andere kant is meer vrouwelijk met lippenstift en tassen en schoenen. Ook erg leuk dus.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery