Verjaardagskaarten zijn de leukste om te maken. In deze periode van het jaar zijn er veel verjaardagen en dus maak ik ook heel veel verjaardagskaarten. Deze is uiteraard ook voor iedereen die vandaag jarig is. Ik wens je een fijne verjaardag. Degene voor wie deze kaart is maakt het vandaag open en ik hoop dat hij het een leuke kaart vindt. Ik heb een OSW (one sheet wonder) gemaakt met de beautiful friendship stempelset en verschillende kleuren inkt. Daarmee heb vervolgens deze kaart gemaakt in combinatie met de bundel ‘knuffels op papier’. De bundel bestaat uit een Nederlandstalige stempelset en bijpassende stansenset. De basiskaart is in de kleur sahara sand gecombineerd met night of navy en pear pizzazz. Koen deze is voor jou!

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery