Deze stempelset is echt een geweldig en simpel ontwerp. Je kan het voor iedere gelegenheid gebruiken om een kaart te maken. Dit keer een algemene kaart om het leven te vieren. Ik heb bij deze kaart ook dezelfde waterverf techniek gebruikt. Je gebruikt dus je inktpad en doet wat inkt op een stempelblok. Vervolgens ga je met een waterpenseel op je kaart karton schilderen. Ik heb shimmery white kaartkarton gebruikt omdat dat water goed opneemt. Je zou ook waterverf karton kunnen gebruiken.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery