Het regenboog glitterpapier is echt top, top! Ik ben er echt weg van. Het is lastig om het glittereffect mooi op de foto te krijgen; ik ben geen professionele fotograaf, dus als iemand tips heeft hoe dat mooi kan, hoor ik ze graag.
Ik heb hier een basiskaart in de kleur rich razzleberry, een diep rood-paarse kleur. Ik heb gestanst en gestempeld met de tastful touches bundle (stempelset met bijpassende stansen). De takjes heb gestanst uit de bloembannerstansen, die ook een bijpassende stempelset heeft, maar die ik nu niet gebruikt heb.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery