Wat betekent deze uitdrukking? Ik ben erg benieuwd, dus als iemand het weet hoor ik graag het antwoord.
Ik heb een kaart gemaakt naar inspiratie van pinterest. Ik heb het uiteraard wat aangepast naar de gelegenheid. Het is heel bijzonder als iemand in je omgeving 50 jaar wordt. Dan mag er een hele mooie kaart gemaakt worden en leuke cadeautjes. Gezien de huidige tijd is een feestje er niet van gekomen; misschien komt dat ooit nog. We hebben het gezellig in gezinsverband gevierd en dat was eigenlijk mooi genoeg.

De lijst met gebruikte materialen is best lang, omdat ik veel kleuren heb gebruikt. Het moest tenslotte een speciale kaart worden. Ook heb ik de nieuwe Stans- en embossingmachine in de lijst gezet. Die is ook bij mij te bestellen. Het is echt een geweldig ding.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery