Deze kaart is per toeval ontstaan. Ik had de achtergrondstempel Drybrush op Wisper Whinte gestempeld met Crumb Cake, met een ander doel, maar het resultaat vond ik te donker. Deze basiskaart heb ik bewaard om er wat anders mee te gaan doen en dit is wat ik ervan gemaakt heb. Ik heb de Poinsettia Petals stempelset en stansen gebruikt om er een traditionele kerstkaart van te maken. Ik vind het heel erg mooi geworden. De details in de stansen die dus ook een emboss inleg hebben is echt geweldig. De takjes heb ik gestanst in het geborsteld metaalfolie. Uiteraard kan je ze ook in een andere kleur doen, bijvoorbeeld wit of rood.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery